Philip Dar

Onsdagens internationale rygter

Her følger dagens internationale rygter.
Real Madrid vil ikke forsøge at hente Kylian Mbappe til januar, men vil i stedet forsøge at hente den franske angriber næste sommer, når hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber. (Mundo Deportivo)

Den brasilianske offensivspiller Philippe Coutinho vil afvise Newcastle til januar, da han ikke har intentioner om at forlade Barcelona. (Sport)

Real Madrid er klar til at jagte Manchester Uniteds hollandske midtbanespiller Donny Van de Beek til januar. Den spanske hovedstadsklub håber at kunne hente Van de Beek til en billig pris grundet hans manglende spilletid i Manchester United. (Fichajes)

FC Barcelona forventes at byde knap 300 millioner kroner for RB Salzburgs tyske Karim Adeyemi, men Dortmund er favoritter til at hente den 19-årige offensivspiller. (Sport1)

Roma-manager Jose Mourinho overvejer at hente portugisiske Diogo Dalot fra sin tidligere klub, Manchester United. (Times)

Den hollandske midtbanespiller Xavi Simons vil overveje at forlade Paris Saint-Germain, når hans kontrakt udløber næste sommer. Flere spanske og tyske klubber holder øje med den 18-årige spiller. (Fabrizio Romano)

Juventus planlægger at mødes med Matthijs de Ligts agent for at diskutere den hollandske forsvarsspillers fremtid. Den 22-årige De Ligt har kontrakt indtil 2024, men kan se frem til en forlængelse. (Calciomercato)

Den belgiske midtbanespiller Axel Witsel kan forlade Borussia Dortmund til januar, da italienske Juventus er interesseret i den 32-årige Witsel. (Sky Sports Germany)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER