Fodbold nyheder

Mikel Arteta vil beholde ham:
Ønsker at forlade klubben til vinter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Eddie Nketiah bekræfter, at det er slut i Arsenal, og nye eventyr venter.
Article image
Ritzau-Scanpix
Arsenal-manageren, Mikel Arteta, kan godt glemme at overbevise 22-årige Eddie Nketiah om at blive i Arsenal, da den unge englænder har taget beslutningen om at forlade klubben.


Den engelske U21-angriber har kontrakt udløb til sommer, og derfor kan han forhandle en prædefineret kontrakt med Crystal Palace og Borussia Mönchengladbach allerede fra januar, da disse to klubber er varme på Nketiah.

Nketiah skiftede fra Chelseas akademi til Arsenal i 2015 for derefter at få sin debut i Europa League-kampen mod BATE Borisov. Efter et lejeophold i Leeds slog Nketiah igennem i Arsenal i 2019, hvor han scorede 15 mål i 28 kampe.

Derudover er Nketiah indehaver af scoringsrekorden på det engelske U21-landshold, hvor han slog Alan Shearers 13 mål, da han scorede 16 mål i 17 kampe.

Spørgsmålet er nu, om det er for sent for Arsenal at håbe på at få nogle penge ind for Nketiah. Der vil ligeledes ikke være kompensation til Arsenal for akademikontrakten, da Nketiah fylder 23 år til maj, og derfor glipper Arsenal i videresalgsbonus.

Eddie Nketiah har spillet 67 kampe for Arsenals Premier League-mandskab, hvor det er blevet til 15 scoringer. På Arsenals akademiniveauer blev det til 28 mål i 0 kampe for U23, og 15 mål i 16 kampe for U18.

Mere om Edward Nketiah

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik