Philip Sinkbæk Jensen

Tirsdagens internationale rygter

Har Xavi forstået, hvilken finansiel situation FC Barcelona befinder sig i? Herunder er tirsdagens internationale rygter.
FC Barcelona arbejder tyst omkring en aftale på Liverpools 29-årige egyptiske stjerneangriber, Mohamed Salah. Den nye cheftræner, Xavi, vil have Salah til ’enhver pris’. (El Nacional)

FC Barcelona monitorerer også Cesar Azpilicuetas situation i Chelsea. Den 32-årige spanske back indtræder sine sidste otte måneder af sin kontrakt, og med udsigt til at blive en fri agent, så er spanieren et emne i Barcelona grundet finansielle udfordringer. (ESPN)

FC Barcelonas bud på at tilknytte 26-årige Raheem Sterling på en lejeaftale fra januar ser ikke nem ud, da Sterling kræver en højere løn, end hvad den finansielle struktur i klubben kan tillade. (Sport)

Juventus er klar på at sælge den 21-årige svenske kantspiller, Dejan Kulusevski. Selvom at en bytteaftale med Arsenal og deres 26-årige ivorianske kantspiller, Nicolas Pepe, har været et forslag, så foretrækker Juventus kolde kontanter for svenskeren. (Calciomercato)

AC Milan er indgået i ræset med Chelsea og Atletico Madrid omkring en underskrift fra den 17-årige franske U21-angriber, Mohamed-Ali Cho, der spiller i Angers. (L’Equipe)

Den 29-årige hollandske forsvarsspiller, Stefan de Vrij, har fortalt sine venner, at han ønsker ta forlade Inter til fordel for Tottenham denne vinter. (Football Insider)

Sevillas 23-årige franske centerback, Jules Koundé, fortæller, at Chelseas mislykkedes forsøg på at tilknytte ham sidste sommer har haft en indvirkning på hans præstationer denne sæson. (Telefoot via Goal)

Inter Miami-cheftræneren, Phil Neville, har skåret ti spillere fra truppen eftersom at holdet ikke spillede sig til MLS-play-off-turneringen. Meget ser ud til, at Nevilles søn, 19-årige Harvey Neville, vil blive rykket op i førsteholdstruppen i næste sæson. (Sun)

Napoli arbejder på at forlænge kontrakten på den 22-årige nigerianske angriber, Victor Osimhen, vis kontrakt udløber til 2025. (Gazzetta dello Sport)

Real Madrid ønsker at forlænge kontrakten for den 36-årige kroatiske midtbanespiller, Luka Modric, så den udløber i 2023 i stedte for. (Marca)

Juventus forventer at annoncere en kontraktforlængelse af den 28-årige argentinske angriber, Paulo Dybala, ved slutningen af denne måned, da parterne allerede er blevet enige omkring en aftale. (Tuttosport)

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER