Konrad Cornelius Rasmussen

Arsenal-udskud melder ud om sin fremtid efter flere problemer

Matteo Guendouzi har meldt klart ud, at han ikke regner med at fortsætte i Arsenal-trøjen. Det franske problembarn er lige nu i Marseille med blandet succes.
Den franske midtbanespiller Matteo Guendouzi har meldt klart ud, at han ikke ser sig selv komme tilbage til London. I sin sidste tid i Arsenal blev han frosset ud af manager Mikel Arteta. Dråben der fik bægeret til at flyde over var en opsigtsvækkende batalje med Brightons Neal Maupay.

Guendouzis attitude er flere gange blevet diskuteret vildt, og efter optrinnet med Maupay, blev han ekskluderet fra træning hos Arsenal, og blev sendt på lån hos Hertha Berlin. Lejeaftalen med Marseille startede lidt rodet ud, men efter noget tid har han fået en fast plads på holdet, og nu er den franske midtbanekriger tilbage hos "Les Bleus", og kan igen repræsentere Frankrig. Nu har Guendouzi så bekræftet, hvordan han ser sin fremtid.

- Jeg vil gerne være en del af Marseille i lang tid. Jeg føler mig komfortabel og har det godt i klubben, sagde Guendouzi inden kampen mod Kazakhstan.

Det læser brugerne på INDKAST lige nu

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER