Fodbold nyheder

Inter-kroat har tilbud fra storklubber

Af Stefan Lindahl

Marcelo Brozovic har kontraktudløb i Inter til sommer, og med tilbud fra andre europæiske storklubber på bordet, så er det ikke sikkert, at han forlænger med milaneserne.

Article image

Til sommer udløber Marcelo Brozovic’ kontrakt med de forsvarende italienske mestre Inter. Selvom parterne er i dialog om en ny aftale, så er det ikke givet, at kroaten skriver under på en forlængelse.


Ifølge det italienske medie Gazzetta dello Sport er der nemlig udenlandsk interesse i Brozovic fra to europæiske storklubber. Både Atletico Madrid og Paris Saint-Germain har efter sigende kontaktet den kroatiske midtbanespillers bagland i håb om at lande en aftale.

28-årige Brozovic forlanger en årsløn på 45 mio. kroner. Lige nu er kroatens løn i Inter på 27 mio. kroner. Tidligere har Inter angiveligt været villige til at give Brozovic en lille lønstigning til 30 mio. kroner, hvilket altså kan vise sig ikke at være nok til at holde ham i Milano.

På grund af interessen fra udlandet, så vil Inters ledelse ifølge mediet mødes med Brozovic og hans bagland, når landsholdspausen er ovre, så man kan prøve at nå til enighed. Inter frygter nemlig at miste kroaten gratis.

Mere om Marcelo Brozović

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik