Fodbold nyheder

Skadeshelvede i FC Barcelona: Byder på tysk wonderkid til januar

Af Philip Sinkbæk Jensen

11 spillere er nu på skadeslisten i FC Barcelona, og derfor byder klubben nu på RB Salzburgs Karim Adeyemi.

Article image

Klubpræsident i FC Barcelona, Joan Laporta, har udset sig RB Salzburgs 19-årige angriber, Karim Adeyemi, der skal forsøge at lappe hullet på et skadepræget FC Barcelona-mandskab i krise.


Den tyske landsholdsspiller har banket 11 mål ind i 13 kampe for RB Salzburg i den østrigske Bundesliga, og har tilmed scoret tre mål i fire Champions League-kampe denne sæson, hvilket er grundene til, at han har fundet vej til Xavi, Joan Laporte og redningsplanen i Barcelona.

Ansu Fati, Ousmane Dembélé. Martin Braithwaite og Sergio Agüero er alle angribere ude med skader, hvorpå kun Memphis Depay, lejede Luuk de Jong og purunge Yussuf Demir står til rådighed for Xavi.

Karim Adeyemi kan stryge lige ind i den konstellation til en eftertragtelig pris, hvilket derfor er det bedste bud for Laporta, der har kørt klubben i økonomiske vanskeligheder.

Dog vil der være konkurrence fra Bayern München og Paris Saint-Germain, hvor det påtænkes, at tyskeren hælder til Bayern, da han er født og opvokset i München, og har sin familie tæt på, der er betyder meget for den unge bomber.

Mere om Karim Adeyemi

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE