Fodbold nyheder

Mbappe-skifte til Real Madrid kan afhænge af 'olympisk' klausul

Af Asbjørn Steffensen

Den franske superstjerne har et specifikt olympisk krav til den spanske kongeklub, hvis de skal lande hans underskrift.

Kylian Mbappe kan om blot to måneder aftale om at skifte væk til sommer, da han til januars transfervindue har et halvt år tilbage af sin kontrakt med PSG. Alle pile peger i retning af Real Madrid, men intet er endnu på plads. Franskmanden har dog også andre ting i sin kikkert, som de spanske vicemestre skal kunne imødekomme, hvis de vil hente ham.


Den 22-årige verdensmester har nemlig set sig varm på de Olympiske Lege i Paris, Mbappes hjemby, i 2024 og håber på at kunne repræsentere det franske landshold ved legene. Angriberen ville gerne have spillet ved de netop overståede Olynpiske Lege i Tokyo men fik ikke lov af PSG.

Ifølge det spanske medie AS er en af Mbappes vigtigste betingelser for at skrive under med Real Madrid, at han kan deltage ved OL i Paris. Real Madrid kan ikke tilbyde angriberen nær så meget i løn som PSG og kan derfor have interesse i at acceptere Mbappes ønskede klausul for at sikre sig hans underskrift.

Mbappe er for tiden i gang med at forhandle med PSG om en ny kontrakt. Parterne har forsøgt at finde frem til en aftale ad flere omgange efterhånden men er stadig ikke nået til enighed.

I den mørkeblå PSG-trøje, som angriberen første gang trak over hovedet i 2017, har Mbappe nået at lave 138 mål og 69 assists i 185 kampe.

Mere om Kylian Mbappé

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik