Fodbold nyheder

Så meget kommer Simon Kjær til at tjene

Af Niels Nedergaard

Simon Kjær forlængede onsdag sin kontrakt med AC Milan, og nu kan den danske landsholdsanfører se frem til en markant lønforhøjelse.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det kører på skinner for Simon Kjær på det danske landshold, hvor han som anfører har været en af de helt store profiler, der har spillet holdet til VM i Qatar i 2022.

Men også i klubregi går det ganske glimrende for den danske landsholdsanfører. Onsdag forlængede forsvarsklippen nemlig sin kontrakt med AC Milan. En kontrakt, der løber frem til sommeren 2024.

Den 32-årige dansker kan dog ikke kun glæde sig over en ny kontrakt. Han kan samtidig se frem til en markant lønforhøjelse. Det skriver det italienske medie Calciomercato.

Ifølge mediet kommer Simon Kjær fremover til at kunne indsætte 11 millioner om året på kontoen efter skat, hvilket er to millioner mere end, hvad han i forvejen tjente, hvor årslønnen lå på ni millioner kroner. Oveni det kommer der en række bonusser, som kan være med til at få landsholdsanførerens løn til at stige yderligere.

Simon Kjær kom til Milan i begyndelsen af 2020, hvor han først skiftede til den italienske storklub på en lejeaftale fra spanske Sevilla, inden han senere blev købt permanent af italienerne. Siden da har danskeren spillet 66 kampe for klubben og har i denne sæson været fast mand på holdkortet.

Mere om Simon Kjær

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik