Daniel Jensen

AC Milan sejrede uden at imponere - 6. sejr på stribe

AC Milan skulle her til aften forsøge at tage førstepladsen tilbage, da Torino kom forbi San Siro.
Efter ni spillerunder i Serie A har AC Milan og Napoli lagt sig i spidsen, da begge mandskaber har hentet 25 ud af 27 mulige point. Her til aften kunne milaneserne forsøge at holde deres ubesejrede stime i live, da de fik besøg af midterholdet fra Torino.

Hjemmeholdet kom bestemt ikke særlig godt i gang med kampen, men de tog alligevel føringen efter 13 minutters spil. Rade Krunic kom højest på et hjørnespark, og han fik forlænget bolden til bagerste stolpe. Her havde rutinerede Oliver Giroud placeret sig, og det var intet problem for franskmanden at gøre det til 1-0 i det lille felt.

Torino var bestemt ikke ude af kampen på trods af det tidlige mål imod dem. Gæsterne stressede hele tiden AC Milan, der slet ikke formåede at sætte sig på kampen. Det blev i stedet en kamp med en masse dueller og boldtab på midten af banen.

Der var ikke meget offensivt spil at skrive hjem om, og Girouds føringsmål var stort set den eneste chance, de første 45 minutter bød på.

AC Milan kunne derfor gå til pause med en snæver 1-0-føring.

Hjemmeholdet kom heller ikke specielt godt ud til anden halvleg, og det var gæsterne, der begyndte at have bolden mere og mere, men de havde stadigvæk utroligt svært ved at spille sig frem til chancer mod en velspillende Milan-defensiv, der havde fået tilføjet Simon Kjær i pausen.

Et kvarter før tid var det så lige ved at gå galt for hjemmeholdet, da Torino endelig kom frem til en chance, og det var en stor en af slagsen. Antonio Sanabri blev spillet igennem i venstre side af feltet, og han sendte en afslutning afsted mod det lange hjørne, men Ciprian Tatarusanu kom flot ned og fik sat en hånd på bolden.

Ti minutter senere var det endnu en gang ved at gå galt for Milan. Dennis Praet fik tilkæmpet sig bolden i hjemmeholdets felt, og hans afslutning blev lige rettet af og gik i en bue og Tatarusanu, men desværre for Torino så ramte bolden overliggeren.

Hjemmeholdet formåede at holde stand, og kunne fejre sejren efter 95 minutters spil. Milan går med sejren forbi Napoli på førstepladsen i Serie A, da Napoli først spiller på torsdag imod Bologna.