Fodbold nyheder

Raheem Sterling officielt på markedet med en minimumspris

Af Philip Sinkbæk Jensen

Manchester City har værdiansat Raheem Sterling, som FC Barcelona har forhørt sig omkring.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den 26-årige engelske landsholdsangriber, Raheem Sterling, er blevet værdiansat af Manchester City til 595 millioner kroner. Sterling har ikke fået sin vante spilletid, hvilket er skuffende for the Blues og Sterling selv.

Raheem Sterling har blot spillet 51 procent af alle Premier League-minutter i indeværende sæson, og derfor overvejer Manchester City at sælge den eftertragtede englænder.

Ifølge spanske Marca, så offentliggøres prisskiltet på Sterling i kølvandet på FC Barcelonas interesse for englænderen samt Pep Guardiolas udtalelse om, at manageren ikke vil have spillere på sit hold, der ikke trives og er glade. Derudover florerer der rygter om, at Sterling og Guardiola har haft et brud, der har forårsaget Sterlings tab af startplads.

Sterling vil være en vanskelig handel for FC Barcelona, da knap 600 millioner kroner vil presse finanserne igen. Catalonierne håber derfor på at erhverve Sterling på en fri transfer, når kontrakten i Manchester City ophører i sommeren 2023.

Der er dog lang tid til sommeren, og Sterling er ikke tilfreds. Dog sælger Manchester City ikke til enhver pris, men det kan blive nødvendigt, hvis Sterling gledet fuldstændigt ud af truppen, hvilket dog ikke har været tilfældet endnu for den vigtige landsholdsbrik.


Mere om Raheem Sterling

Mere om Manchester C

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik