Fodbold nyheder

Rio Ferdinand:
Newcastle bør overveje disse tre englændere

Af Philip Dar

Den nylige overtagelse af Newcastle, giver klubben større råderum på transfermarkedet.

Article image
Ritzau-Scanpix

I sidste uge kom det frem, at en saudiarabisk fond havde købt Newcastle og dermed gjort den traditionsrige klub til verdens rigeste fodboldklub. Det kommer naturligvis til at kunne ses på de fremtidige spillerindkøb til klubben.

Derfor kommer Manchester United-legenden Rio Ferdinand nu med tre bud på spillere, som Newcastle bør hente som nogen af de første. Det drejer sig om Manchester Citys Raheem Sterling, Manchester Uniteds Jesse Lingard og West Hams Declan Rice.

- Jeg ville kigge på spillere som Raheem Sterling, som ikke spiller fast. Derefter ville jeg spørge Declan Rice. De to ville være de første på min liste, så dem ville jeg hente. Og så ville jeg hente sådan en som Jesse Lingard, som er i periferien af Manchester Uniteds hold, siger Ferdinand i sit YouTube-show Vibe With Five ifølge CaughtOffside.

Rygter har også sendt den franske verdensstjerne Kylian Mbappe til Newcastle United. Det rygte giver Ferdinand dog ikke så meget for.

- Kylian Mbappe er bare ønsketænkning, men der er spillere, som er i periferien af Manchester United, Chelsea og Manchester City. Jeg ville lægge al mit fokus på den slags spillere, siger Rio Ferdinand.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik