Fodbold nyheder

Fra Arsenal til Liverpool til Arsenal:
Returskifte efter fire år?

Af Philip Sinkbæk Jensen

Alex Oxlade-Chamberlain er tilbage efter en skade, men ser ikke ud til at få spilletid i Liverpool, hvorfor et returskifte til Arsenal er mere aktuelt end nogensinde før.

Article image
Ritzau-Scanpix

Det rapporteres, at den 28-årige tidligere Arsenal og nuværende Liverpool-midtbanespiller, Alex Oxlade-Chamberlain, vil skifte tilbage til Arsenal efter fire år, da englænderen er frustreret over ikke at få spilletid i Liverpool.

Ifølge the Sun, så er Arsenal villig til at indgå en lejeaftale med Liverpool, hvis et permanent skifte udelukket. Oxlade-Chamberlain skulle angiveligt være klar til at ende sin skadesprægede periode i Liverpool og påbegynde en ny æra anført af sin tidligere holdkammerat, Mikel Arteta, som englænderen vandt FA Cup’en to gange med Arsenal i 2014 og 2015. The Sun rapporterer, at de to har opretholdt et godt venskab.

Oxlade-Chamberlain skiftede fra Southampton til Arsenal i sommeren 2011 for 130 millioner kroner, hvor det blev til 198 kampen med 20 mål og 32 assists til følge. I 2019 skiftede den engelske landsholdsspiller til Liverpool for 333 millioner kroner på en aftale, der blev forlænget til 2023.

Englænderen tjener angiveligt 1,1 millioner kroner om ugen, hvilket kan være en motivation for Liverpool til at sælge midtbanespilleren, da Oxlade-Chamberlain blot har haft fire optrædener for klubben denne sæson.


Mere om Alex Oxlade-Chamberlain

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik