Fodbold nyheder

Medie:
Så meget kommer Messi til at tjene

Af Daniel Jensen

Det er ingen hemmelighed, at argentineren bliver godt betalt hos Paris Saint-Germain.

Article image

Lionel Messi forlod i sommer FC Barcelona, da den spanske storklub simpelthen ikke havde pengene til at beholde ham. Argentinerens nye arbejdsgiver kom i stedet til at være fra Frankrig, da han skrev under på en tre år lang kontrakt med storklubben Paris Saint-Germain.

Det er ingen hemmelighed, at Messi bliver godt betalt, og nu løfter den store franske avis L´Équipe sløret for, hvor meget argentineren rent faktisk kommer til at tjene. Ifølge avisen kommer Messi til at tjene hele 110 millioner euro, eller godt og vel 818 millioner danske kroner, hvis han bliver alle tre år. Han kommer til at tjene 223 millioner kroner i løn om året, hvor 7,5 millioner af disse bliver udbetalt i klubbens egen kryptovaluta. Udover dette så får Messi også en bonus på 75 millioner kroner de næste to sæsoner, hvis han bliver i klubben.

Lionel Messi har ikke fået den bedste start på karrieren i det franske. Indtil videre er det kun blevet til 24 minutter i Ligue 1, og han fik sin første start for klubben i den skuffende 1-1-kamp mod Club Brügge i Champions League.

Mere om Lionel Messi

Mere om Paris SG

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik