Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Philip Sinkbæk Jensen

Paul Pogba er alligevel imponeret over Manchester Uniteds købekraft og overvejer at blive i klubben mens der er ballade på træningsbanen hos Newcastle. Herunder er fredagens engelske rygter.

Article image
Timo Werner, Chelsea

Chelsea 25-årige tyske angriber, Timo Werner, er én ud ad fire spillere, der overvejes i Dortmund, hvis klubber vinker farvel til den 21-årige norske bomber, Erling Braut Håland, næste sommer. (SportBild)


Den tyske centerback, Antonio Rüdiger, har kontraktudløb til næste sommer, og den 28-årige har forsøgt at have en dialog over en kontraktforlængelse, der nu er stilstående. (Times)

Arsenal-manageren, Mikel Arteta, har tænkt sig at forfremme akademimidtbanespilleren, Charlie Patino, til Premier League-truppen selvom at flere rapporter forsikrer om, at den 17-årige engelske ungdomslandsholdsspiller bliver monitoreret af FC Barcelona. (Mirror)

Newcastle-assistenttræneren, Graeme Jones, og den 30-årige engelske angriber, Dwight Gaye, var involveret i en ophedet uoverensstemmelse på træningsbanen, hvor anføreren, Jamaal Lascelles, var nødt til at gå imellem de to. (Mail)

Everton-manageren, Rafael Benitez, har prioriteret at jagte en centerback fra øverste hylde ved januar-transfervinduet. (Football Insider)

Den 28-årige Manchester United-midtbanespiller, Jesse Lingard, vil ikke forlade klubben ifølge manageren Ole Gunnar Solskjær. (Sky Sports)


Den 28-årige franskmand, Paul Pogba, er mere tilbøjelig til at blive i klubben efter at være blevet imponeret over klubbens aktivitet i seneste transfervindue. (Sky Sports)

Leeds har åbnet for dialogen omkring en ny kontrakt med den 25-årige engelske landsholdsspiller, Kalvin Phillips. (Football Insider)

Den tidligere Swansea-manager, Steve Cooper, er den førende kandidat i at blive Nottingham Forrests nye manager efter at Championship-klubben fyrede Chris Hughton. (Guardian)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE