Europa: Europa League
FT
0 - 0
(0 - 0)
Brøndby
Sparta Prag
Niels Nedergaard

Niels Frederiksen før EL-brag: Vi skal tage initiativet

Selvom Brøndby måske på papiret er en smule undertippet til opgøret mod Sparta Prag i Europa League, vil de ikke lægge sig ned på noget tidspunkt, fortæller træner Niels Frederiksen.
Torsdag aften kommer Brøndby Stadion med garanti til at blusse op med stemning af en anden kaliber, når klubben for første gang siden 2005 tager hul på et europæisk gruppespil.

Modstanderen, der kommer til Vestegnen, er tjekkiske Sparta Prag med danske Casper Højer på holdkortet. En klub, hvis europæiske erfaring de seneste år er noget større end Brøndbys. Det skræmmer dog ikke Brøndby-træner Niels Frederiksen, der er fast besluttet på, at det skal blive en kamp på hjemmeholdets præmisser.

- Når vi spiller på Brøndby Stadion, skal vi også have et initiativ og et udtryk, der gør, at vi gerne vil styre og kontrollere dele af kampen. Vi bliver formentlig ikke helt så styrende, som vi var mod Silkeborg i weekenden, fortæller Niels Frederiksen før opgøret på onsdagens pressemøde ifølge Ritzau.

Niels Frederiksen mener dog alligevel, at det er et forholdsvis lige opgør, og derfor har holdet heller ingen intentioner om at stille sig ned i et forsøg på at forsvare et resultat hjem.

- Det skal gerne blive en lige kamp, hvor vi har bolden lige så meget som dem, og hvor vi også tager initiativet. Vi stiller os ikke bare ned i skyttegraven og forsvarer alt hjem, lyder det fra Brøndby-træneren ifølge Ritzau.

Det er torsdag aften klokken 21.00, at der fløjtes op for opgøret mellem Brøndby og Sparta Prag.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER