Barcelona - Bayern München

Europa: Champions League
Barcelona
Camp NouFuld tid0-3Tilskuere: 39.737
Bayern München T. Müller (34), R. Lewandowski (56), R. Lewandowski (85)
OptaktLineupReferat

Bayern var klasser bedre på Camp Nou

Af Daniel Jensen

To af Europas største klubber tørnede her til aften sammen på Camp Nou, da FC Barcelona fik besøg af Bayern München.

Article image
Ritzau-Scanpix

Sidste gang de to hold mødte hinanden endte det med en sand afklapsning af Barcelona, da Bayern München ydmygede dem med hele 8-2. I aften fik catalanerne muligheden for at tage revanche, men med en decimeret offensiv havde de en svær opgave foran sig mod et utrolig stærkt tysk mandskab.

Efter tyve minutter måtte Marc-André Ter Stegen diske op med en god redning i hjemmeholdets mål, da bolden endte for fødderne af Leroy Sané efter en indlæg. Tyskeren trykkede til bolden med sit gode venstreben, men Ter Stegen fik sat en stærk hånd på afslutningen.

Ti minutter senere var det ved at gå galt for hjemmeholdet igen, da Jamal Musiala pludselig var helt fri i feltet til en afslutning, men den unge tysker var lige et sekund for lang tid om at trykke på aftrækkeren, og så nåede Gerard Pique ned og fik blokeret i sidste øjeblik.

Efter lidt over en halv times spil bragte gæsterne sig foran. Thomas Müller tog chancen langt udefra, og afslutningen tog lige ryggen på Eric Garcia, og blev rettet af. Desværre for hjemmeholdet så var Ter Stegen allerede gået til den ene side, og han måtte bare se til, imens bolden sejlede i mål til 1-0.

Hjemmeholdet var fint med i kampen, men de store chancer blev det ikke til. Ronald Araujo stod for hjemmeholdets største chance i første halvleg, da han stod helt fri efter et frispark, men midtstopperen sendte sit hovedstød langt forbi mål.

Tyskerne kunne derfor gå til pause med en føring.

Sané fik igen muligheden for at få bolden i netmaskerne få minutter inde i anden halvleg, da han fra højre side i feltet fik lagt bolden til rette for sit venstreben. Den tyske kantspiller formåede dog ikke at placere sin afslutning yderligt nok, og Ter Stegen fik reddet forsøget med en god fodparade. Blot få minutter senere gik dog galt for hjemmeholdet igen.

Barcelona-defensiven fik ikke skubbet ud af feltet, og efter en blokeret afslutning sendte Musiale et glimrende forsøg afsted, der dog tog stolpen. Bolden hoppede tilbage ud i feltet, og her kom Robert Lewandowski først og sendte den ind i det tomme mål, og så var gæsterne foran med 2-0.

Lewandowski var ikke færdig, og seks minutter før tid afgjorde den polske angriber for alvor tingene. Alphonso Davies serverede bolden for fødderne af indskiftede Serge Gnabry, og han sendte en hård afslutning på stangen. Endnu en gang røg bolden tilbage ud midt i hjemmeholdets felt, og igen stod Lewandowski klar. Angriberen tog lige et træk for at skabe plads til en afslutning og smækkede til bolden. Bolden blev lige rettet af og strøg ind bag en chanceløs Ter Stegen til 3-0, hvilket også blev kampens resultat.

Barcelona
(3-1-4-2)
1Marc-André ter Stegen
4Ronald Araújo
3Gerard Piqué
24Eric García ↩66
5Sergio Busquets (C) ↩59
20Sergi Roberto ↩59
21Frenkie de Jong
16Pedro González López
18Jordi Alba ↩74
17Luuk de Jong ↩66
9Memphis Depay
Bænk
13Neto
26Iñaki Peña
11Yusuf Demir ↪59
2Sergino Dest
15Clément Lenglet
22Óscar Mingueza García ↪66
23Samuel Umtiti
31Alejandro Balde Martínez ↪74
6Ricard Puig Martí
14Philippe Coutinho ↪66
28Nicolás González Iglesias
30Pablo Martín Paez Gaviria ↪59
Bayern München
(4-2-3-1)
1Manuel Neuer (C)
5Benjamin Pavard ↩66
2Dayotchanculle Upamecano
4Niklas Süle ↩82
19Alphonso Davies
6Joshua Kimmich
8Leon Goretzka
42Jamal Musiala ↩70
25Thomas Müller ↩82
10Leroy Sané ↩82
9Robert Lewandowski
Bænk
26Sven Ulreich
7Serge Gnabry ↪70
11Kingsley Coman ↪82
13E. Choupo-Moting
3Omar Richards
20Bouna Sarr
21Lucas Hernández ↪66
23Tanguy Nianzou
44Josip Stanisic ↪82
17Mickaël Cuisance
18Marcel Sabitzer ↪82
22Marc Roca

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik