Fodbold nyheder

Søndagens internationale rygter

Af Daniel Fisker

Erling Braut Haaland har ikke travlt. Det har Real Madrid til gengæld – med at erstatte Raphaël Varane og Sergio Ramos.

Article image
Ritzau-Scanpix

Borussia Dortmund-angriberen Erling Braut Haaland har ikke tænkt sig at skynde sig at afgøre sin fremtid, når hans frikøbsklausul på 610 millioner kroner bliver aktiveret i 2022. (90 Min)

Real Madrid er ivrige efter at få fingrene i Juventus-forsvareren Matthijs de Ligt, fordi Raphaël Varane og Sergio Ramos begge har forladt klubben i løbet af sommeren. (Calciomercato)

Real Madrid-træneren Carlo Ancelotti har understreget, at han ikke er skuffet over, at det ikke lykkedes for ”Los Blancos” at få fingrene i Paris Saint-Germain-angriberen Kylian Mbappé i sommerens transfervindue. (Goal)

FC Barcelona kommer til at gøre endnu et forsøg på at købe den tidligere La Masia-spiller Dani Olmo i RB Leipzig, når januar-transfervinduet åbner. Bundesliga-klubben afviste Barcas bud i sommerens transfervindue. (Esport3)

Atlético Madrid kommer til at gå efter Franck Kessie og Robin Gosens, når januar-transfervinduet åbner. (Calciomercato)

Selvom Lorenzo Pellegrini har kontraktudløb i AS Roma næste sommer, er der ikke store chancer for, at den 25-årige italiener forlader José Mourinhos italienske hovedstadsklub. (Fabrizio Romano)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik