Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Daniel Fisker

Paul Pogba ender måske i Real Madrid næste sommer, mens Brentfords danske manager Thomas Frank kan være på vej mod en større adresse.

Article image

Real Madrid er sikre på, at de kan formå at indgå en aftale med Manchester United-midtbanespilleren Paul Pogba næste sommer. (Mundo Deportivo)


Brentfords danske manager Thomas Frank og Brighton-manageren Graham Potter bliver i øjeblikket kørt i stilling som eventuelle erstatninger for Arsenal-manageren Mikel Arteta, som i øjeblikket er under pres. (Team Talk)

Everton pønser på at gøre endnu et forsøg på at hente Arsenal-midtbanespilleren Ainsley Maitland-Niles, når januar-transfervinduet åbner. (ESPN)

Arsenal-angriberen Alexandre Lacazette kan være på vej væk fra klubben, fordi ”The Gunners” tilsyneladende at erstatte den 30-årige franskmand med Chelsea-angriberen Tammy Abraham, før han skiftede til AS Roma. (Mirror)

Chelsea ville være interesserede i at bytte sig til Leroy Sane, hvis Bayern München viser interesse i at hente Timo Werner tilbage til tysk fodbold. (Toto Fichajes)

Chelsea og Tottenham kommer efter al sandsynlighed til at kæmpe om den 20-årige Ajax-forsvarer Jurrien Timber. (90min)


Arsenals norske midtbanespiller Martin Ødegaard har understreget, at klubbens ambition er at vinde Champions League i løbet af de næste to sæsoner. (Mirror)

Liverpool-manageren Jürgen Klopp forsøgte i løbet af sommeren at hente Leeds United-angriberen Patrick Bamford til Anfield. (Goal)

Tottenham-midtbanespilleren Tanguy Ndombele er nu indstillet på at blive i Tottenham og kæmpe for sin plads. Den 24-årige franskmand bad ellers om lov til at forlade Tottenham i løbet af sommerens transfervindue. (Standard)

Den tyske forsvarsspiller Antonio Rüdiger udsætter tilsyneladende at underskrive en ny kontrakt med Chelsea. Den 28-årige forsvarsspiller har kontraktudløb næste sommer. (Sport1)

Queens Park Rangers-kantspilleren Chris Willock vil efterligne sin lillebror, Newcastle United-midtbanespilleren Joe Willock, ved at spille i Premier League. (Sun)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik