Fodbold nyheder

UEFA med fejl:
Er FCK-islænding indregistreret?

Af Philip Sinkbæk Jensen

Det er forvirring omkring FC København-lejesvenden, Andri Fannar Baldursson, der ifølge UEFA ikke er indregistreret i københavnernes trup frem mod Europa Conference League-gruppespillet.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alle klubber, der skal deltage i et europæisk gruppespil, har skullet indregistrere sine trupper til turneringerne. FC København skal møde PAOK, Slovan Bratislava og Lincoln Red Imps i Europe Conference League-gruppespillet, hvorfor at en trup er indrapporteret. Her er FC København og UEFA dog uenige i, hvorvidt Andri Fannar Baldursson er indregistreret eller ej.

19-årige Andri Fannar Baldursson er lejet i Bologna, der allerede fik debut i sin første kamp mod Vejle BK. Dog ser det umiddelbart ud til, at UEFA ikke kan tillade Baldursson at få spilminutter i europæisk regi, da islændingen slet og ret ikke indgår i den officielle trup, som fremgår af UEFAs hjemmeside.

Ifølge Tipsbladet, så er FC København-delegationen ikke enig med UEFAs udlægning, hvor klubben har oplyst til Tipsbladet, at Baldursson er registreret ligesom alle andre førsteholdsspillere. Dertil har Tipsbladet modtaget dokumentation for, at islændingen skulle være med i truppen.

UEFA har ikke besvaret meddelelsen fra FC København endnu, hvorfor meget kan tyde på, at det er en fejl, der ligger hos UEFA.

FC Københavns trup til Europa Conference League-gruppespillet

Målmænd
Kamil Grabara
Karl-Johan Johnsson
Johan Guadagno

Forsvar
Kevin Diks
Pierre Bengtsson
Ruben Gabrielsen
Davic Khocholava
Bryan Oviedo
Nicolai Boilesen
Peter Ankersen
Marios Oikonomou
Valdemar Lund
Victor Kristiansen
Elias Jelert

Midtbane
Jens Stage
Isak Bergmann Johannesson
Carlos Zeca
Lukas Lerager
Pep Biel
Hákon Arnar Haraldsson
Daniel Haarbo
Luther Singh
Rasmus Falk

Angreb
Kamil Wilczek
Jonas Wind
Rasmus Højlund


Mere om FC København

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik