Fodbold nyheder

Overraskende tyrkisk rygte: Storklub vil have fingrene i stortalent fra FC Midtjylland

Af Asbjørn Steffensen

Jens Lys Cajuste har fået opmærksom fra Tyrkiet, hvor Galatasaray eftersigende har set sig varm på det svenske talent.

FC Midtjyllands svenske midtbane-talent, Jens Lys Cajuste, formåede ikke at finde en ny klub, inden transfervinduet smækkede i 1. september. Den 22-årige svensker var ellers spået til at blive solgt, men ingen klubber bed på, og dermed er Cajuste stadig at finde i Herning.


Fem dage efter transfervinduets lukning i de fleste europæiske lande, dukkede der dog et vildt rygte op fra flere tyrkiske medier, Fotomac og Sporx, om, at storklubben Galatasaray angiveligt skulle være interesserede i at hente Cajuste til den legendariske hovedstadsklub.

Transfervinduet er stadig åbent i Tyrkiet, så klubben kan stadig rykke på svenskeren. Prisen lader dog til at kunne blive et problem, da FC Midtjylland ønsker i omegnen af 100 millioner kroner for Cajuste. Svenskeren selv har fortalt, at han er skuffet over, at det ikke blev til at skifte i dette transfervindue.

Den talentfulde svensker var hen over sommeren sat i forbindelse med flere Premier League-klubber heriblandt Brentford, Newcastle og Leeds. Derudover var franske Rennes, der også hentede Kamaldeen Sulemana i FC Nordsjælland, efter sigende også interesserede.

Mere om Jens-Lys Cajuste

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik