Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Daniel Jensen

Crystal Palace handler hos bundkonkurrent

London-klubben har hentet en forstærkning hos Watford.
Crystal Palace og oprykkerne fra Watford kommer formentlig til at slås med hinanden i den tunge ende af Premier League, men det har ikke afholdt klubberne fra at handle med hinanden. Crystal Palace har nemlig bekræftet, at de har hentet den engelske midtbanespiller Will Hughes hos Watford.

Klubben har ikke meldt noget ud om prisen, men ifølge Transfermarkt har Crystal Palace måtte slippe lidt over 50 millioner kroner for den 26-årige englænder, der har skrevet under på en treårig kontrakt. Til klubbens hjemmeside udtaler Hughes, at han glæder sig til at blive en del af et spændene projekt:

- Palace kigger mod fremtiden, og vi går en spændende tid i møde. De kigger ikke kun på lige nu og her, hvilket selvfølgelig også er vigtigt, men de er i gang med et spændende projekt, som jeg glæder mig til at blive en del af.

Will Hughes blev udråbt som et af de helt store engelske talenter, da han brød igennem hos Derby som blot 16-årig. Karrieren er dog ikke blevet helt så stor, som mange havde forestillet sig, men han er alligevel noteret for 195 kampe i The Championship og 77 kampe i Premier League. Han har også spillet 23 kampe for det engelske U21-landshold.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER