Fodbold nyheder

Kroos ønsker at få Mbappé til Real

Af Niels Nedergaard

Den tyske Real Madrid-stjerne Toni Kroos håber meget på, at Kylian Mbappé vil overveje at skifte til den spanske storklub.

Article image
Ritzau-Scanpix

Lionel Messi er væk fra Barcelona, og i stedet skal han fremover tørne ud for franske Paris Saint-Germain, hvor også den franske verdensstjerne Kylian Mbappé er at finde sammen med Neymar.


Det har straks sat gang i rygterne, om Mbappés fremtid i Paris. For er der både plads til ham, Neymar og Messi på samme tid?

Spørger du den tyske Real Madrid-profil Toni Kroos, så er der kun en vej frem for Mbappé – og det er et skifte til Real Madrid.

Derfor rækker den tyske stjerne nu hånden ud til Kylian Mbappé, som han meget håber på at se i Real Madrid i den kommende fremtid. Det afslører Toni Kroos i podcasten ”Einfach mal Luppen” ifølge Marca.

- Vi må jo se, hvordan det kommer til at gå. Det vil være et godt skifte for os, fordi vores største rival lige har mistet sin bedste spiller til Paris. Sådan noget må på en eller anden måde give nogle konsekvenser. Måske en spiller fra Paris vil skifte til os? Jeg ved det ikke, udtaler Toni Kroos i podcasten ifølge Marca med reference til Kylian Mbappé, som spilleren der omtales.

22-årige Kylian Mbappé har flere gange været sat i forbindelse med netop et skifte til Real Madrid, og hvis den spanske storklub skal hente den franske stjerne til klubben, kan de glæde sig over, at han lige nu har kontraktudløb med PSG i 2022, hvorfor han kan hentes en del billigere end normalvis med stor sandsynlighed.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik