Fodbold nyheder

Fredagens engelske rygter

Af Oscar A. Olesen


Snakken falder atter på Kane, mens Coutinho-comeback lurer i kulissen.

Article image

Manchester City er parate til at betale over 1,1 milliarder kroner for Harry Kane, hvis det er, hvad det kræver at hente den engelske stjerneangriber til klubben. (Guardian)


Kane håber desuden, sin fremtid vil være mere klar i løbet af næste uge, efter at Tottenham og Manchester City har mødt hinanden i første runde af Premier League. (Telegraph)

Phillippe Coutinho rygtes tilbage til Liverpool, som han forlod til fordel for Barcelona i 2018 i en svimlende 1,2 milliarder-handel. Everton, Manchester United, Chelsea, Arsenal, Tottenham og Leicester City er klubber, der også har været kædet sammen med den teknisk stærke brasilianer. (Liverpool Echo)

Derudover skulle Liverpool også være interesseret i den belgiske Rennes-spiller, Jeremy Doku, der forventes at koste i omegnen af 330 millioner kroner. (Voetball24)

Everton har meldt sig ind i ræset om Napolis Lorenzo Insigne, der spillede en fremragende EM-slutrunde for Italien. (Sun)

Arsenal ser ud til at kunne bekræfte, at de har skrevet under med Gabriel Magalhaes på en permanent aftale. Forsvareren forventes at koste ”The Gunners” omkring 235 millioner kroner. (Express)Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik