Fodbold nyheder

Serie A-rivaler har tilbudt at løse Napolis Insigne-problem

Af Stefan Lindahl

Lorenzo Insigne og Napoli har svært ved at blive enige om kravende for en forlængelse af samarbejdet. Det problem har Inter tilbudt at løse for Napoli.

Article image
Ritzau-Scanpix

Næste sommer udløber Lorenzo Insignes kontrakt med barndomsklubben Napoli, og de to parter har svært ved at nå til enighed om en forlængelse. Det har fået napolitanernes Serie A-rivaler Inter til at foreslå Napoli en handel.


Corriere dello Sport meddeler, at Inters CEO Beppe Marotta har tilbudt Napoli 115 mio. kroner samt den chilenske offensiv-spiller Alexis Sanchez for Insigne. Mediet påpeger dog, at Napolis præsident Aurelio De Laurentiis ikke vil have Sanchez. Grunden til det er angiveligt chilenerens tårnhøje løn, som Napoli ingen intentioner har om at tilføje til deres lønbudget.

Angiveligt har De Laurentiis meddelt Inter, at de kan købe Insigne for 225 mio. kroner. Mediet forventer derfor, at Inter vil vente januar, hvor Insigne frit kan forhandle med en anden klub. Efter sigende er Milano-klubben klar til at tilbyde Insigne 53 mio. kroner om året i løn, hvis han vælger dem.

30-årige Insigne har været ejet af Napoli siden 2006. I 397 Napoli-kampe har italieneren scoret 109 mål og leveret 85 assist. De tal gør Insigne til den spiller med fjerde flest kampe for Napoli, fjerde flest mål og tredje flest assist.Mere om Lorenzo Insigne

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik