Fodbold nyheder

Roma-direktør forhandler med Chelsea-angriber i London

Af Stefan Lindahl

Romas sportsdirektør Tiago Pinto mødes til forhandlinger med Chelseas Tammy Abraham i London i dag.

Article image
Ritzau-Scanpix

De italienske medier Sky Sport Italia og Gazzetta dello Sport meddeler torsdag, at Romas sportsdirektør Tiago Pinto er rejst til London for at forhandle direkte med Chelsea-angriberen Tammy Abraham. Angiveligt er Pintos formål med besøget i den engelske hovedstad at signe spilleren hurtigst muligt.


De to involverede klubber er efter sigende enige om transferen, men Abraham selv foretrækker et skifte til en anden klub. Roma vil betale 344 mio. kroner for Abraham, og derudover vil Chelsea have en tilbagekøbsklausul med i aftalen. Abraham ser dog gerne, at han kan blive i London, og ønsker angiveligt et skifte til Arsenal.

23-årige Abraham vil med et skifte til Roma blive den italienske hovedstadsklub anden angrebssigning denne sommer, hvor Eldor Shomurodov var den første, da han skiftede til romerne fra Genoa. Købet af Abraham ligner en erstatning for Edin Dzeko, som efter sigende nærmer sig et skifte til Inter.

Abraham har været ejet af Chelsea siden 2004. Den engelske angriber fik Premier League-debut for London-klubben i 2015/2016-sæsonen. Siden debuten har Abraham spillet 82 førsteholdskampe for Chelsea og scoret 30 mål.Mere om Tammy Abraham

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik