Fodbold nyheder

Chelsea får formentligt afvist player-plus-cash-bud på Romelu Lukaku

Af Philip Sinkbæk Jensen

Romelu Lukaku er glad i Inter mens tallene i finanserne hos den kinesisk-ejede klub er rødglødende. Derfor kan en pakkeløsning med et overbevisende bud samt en ønsket Marcos Alonso i Inter få Lukaku revet fri af sin kontrakt og sendt til Chelsea.

Article image
Ritzau-Scanpix

Indkast.dk kunne tidligere annoncere, at Chelsea fik afvist et gigantbud på 990.000.000 kroner for Inters 28-årige belgiske stjerneangriber, Romelu Lukaku.


Nu forsøger the Blues igen med et vildt bud for at få sin tidligere belgiske angriber tilbage i klubben, der nu inkluderer den 30-årige spanske venstreback, Marcos Alonso, samt €100.000.000, der er knapt 750.000.000 kroner.

Selvom at Inters cheftræner, Simone Inzaghi, målrettet går efter at tilknytte Marcos Alonso, så virker Inter-ledelsen stadigvæk urokkelige, når det kommer til at sælge sidste års andenplads på topscorelisten i Serie A, Romelu Lukaku, der scorede 26 mål kun overgået af Cristiano Ronaldo med 29 mål.

Chelsea står og mangler en topprofileret angriber, og Romelu Lukaku ser ud til at være en mere realistisk transfer end Erling Braut Håland, der forventes at blive i Borussia Dortmund. Derudover er Inter presset økonomisk, hvor et salg af Lukaku tilbage til Chelsea vil kunne redde finanserne hos den kinesisk-ejede traditionsklub.

Romalu Lukaku er selv enormt glad for at være i Inter, der i 2014 blev solgt fra Chelsea til Everton og senere befandt sig i Manchester United, der solgte belgierne til Milano-klubben. Derudover vil et skifte væk fra Inter blive yderligere kompliceret for Lukaku, Inter og Chelsea, hvis Inter får solgt sin argentinske guldfugl af en angriber, 23-årige Lautaro Martinez, der er rygtet til London-rivalerne fra the Emirates, Arsenal.

Dermed skal der et overbevisende bud til for at få overtalt Inter-ledelsen af et salg samt at få lokket Lukaku tilbage til Stamford Bridge, hvor belgierne tidligere har spillet 15 kampe og leveret én assist.Mere om Romelu Lukaku

Mere om Inter

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik