Fodbold nyheder

Mandagens engelske rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Manchester United er i humør til at bruge penge. Flere store spillere rygtes til klubben.

Article image

Manchester United er tæt på at nå til enighed med Real Madrid om en transfer, der sender Raphael Varane til England. Overgangssummen vil ligge omkring 370 millioner kroner. (Marca)


Manchester United frygter dog stadig, at Varane vil presse Real Madrid til at lave et forbedret kontrakttilbud til franskmanden, som vil holde forsvarsspilleren i Madrid. (The Mirror)

Manchester United har også snøren ude efter Sevillas 22-årige forsvarsspiller Jules Kounde. Kounde er landsholdskammerat med Varane på det franske landshold. (The Mail)

Manchester City håber at nå et skridt videre i deres mission om at hente Harry Kane og Jack Grealish inden næste weekend. (The Sun)

West Ham har udset sig Liverpools Alex Oxlade-Chamberlain som en midtbaneforstærkning, hvis det mislykkes at få fat i West Bromwichs 25-årige brasilianer Matheus Pereira. (The Express)

Tottenham er tæt på at færdiggøre en byttehandel med Sevilla. Eric Lamela tager turen til Sevilla, mens 20-årige Bryan Gil tager turen den modsatte vej. (Marca)


Newcastle vil fortsat forsøge at lokke Arsenals Joe Willock til klubben. Hvis det ikke lykkes, er Ross Barkley fra Chelsea andetvalget på listen. (The Athletic)

Manchester United overvejer at tilbyde Anthony Martial til Dortmund, som et led i strategien om at hente den norske Dortmund-stjerne Erling Braut Haaland til England. (Mundo Deportivo)

Købelystne Manchester United tror også på, at de er i stand til at hente Atletico Madrids Saul Niguez. De vil give 335 millioner kroner for den spanske midtbanespiller. (Daily Mail)

Brighton er klar til at give et bud på Celtics angriber Odsonne Edouard. I første omgang vil de byde 150 millioner kroner. (Daily Mail)

Leicesters midtbanespiller Hamza Choudhury presser selv på i forhold til at blive udlejet til Newcastle. Den tidligere engelske U21-landsholdsspiller vil have regelmæssig førsteholdsfodbold. (Northern Echo)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik