Fodbold nyheder

Lørdagens engelske rygter

Af Kasper Duelund Jensen

Her er dagens engelske rygter.

Article image

Chelsea er klar til at tilbyde Borussia Dortmund 1,1 milliarder kroner for Erling Braut Haaland, efter at Roman Abramovich har sagt god for at bringe den norske angriber til Stamford Bridge. (Football Insider)


Chelsea har også følehornene ude efter Romelu Lukaku, men Inter kræver 890 millioner kroner for at give slip på belgieren. (Metro)

Manchester City er enige med Jack Grealish om de personlige vilkår for en kommende kontrakt. "The Cityzens" er derfor nu klar til at præsentere Aston Villa for et bud på 780 millioner kroner. (Football Insider)

Manchester City er ligeledes nået til enighed med Harry Kane om en kontrakt, der vil se den 27-årige englænder modtage en ugeløn på hele tre millioner kroner. (Daily Star)

Men Tottenham Hotspur fastholder, at et salg er udelukket denne sommer. (Football London)

På trods af dette, så er Kane dog mere og mere sikker på, at "Spurs" vil lade ham skifte. (The Times)


Manchester United forventer at blive kontaktet af Paris Saint-Germain denne sommer vedrørende forhandlinger om et muligt salg af Paul Pogba. (Daily Telegraph)

"De Røde Djævle" kan erstatte Pogba med Eduardo Camavinga fra Rennes, hvorfor der endda allerede er blevet afholdt samtaler med repræsentanter for den 18-årige midtbanespiller. Camavinga selv foretrækker dog et skifte til spansk fodbold. (Manchester Evening News)

Arsenal vil ikke tilbyde Alexandre Lacazette en kontraktforlængelse. I stedet er "The Gunners" klar til at sælge den franske angriber for kun 130 millioner kroner. Disse penge skal bruges til at finansiere et køb af Tammy Abraham fra Chelsea. (The Sun)

Newcastle United vil gerne have Joe Willock tilbage til det nordøstlige England, men er først nødt til at afvente en beslutning fra Arsenal. (Sky Sports)

Liverpool håber på at kunne forlænge med Mohamed Salah, der har kontraktudløb med "The Reds" i sommeren 2023. (Liverpool Echo)

Fulham er tæt på at hente Liverpools walisiske kantspiller Harry Wilson til Craven Cottage for en pris på 87 millioner kroner. (The Sun)

Bayer Leverkusen har afvist et bud på 260 millioner kroner fra Aston Villa. Buddet var rettet mod 23-årige Leon Bailey. (Football Insider)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik