Det læser de besøgende på INDKAST lige nu

Danmark: Superligaen
FT
1 - 1
(1 - 1)
AGF
Brøndby
J. Thorsteinsson (10)
K. Mensah (41)
Asbjørn Steffensen

De danske mestre måtte nøjes med uafgjort i Aarhus

AGF og Brøndby fik et point hver, da de mødte hinanden i en kamp med høj intensitet og mindre flot spil.
Den mest ventede kamp i første runde af 3F Superligaens 2021/22-sæson blev spillet på Ceres Arena søndag aften klokken 19. De danske mestre fra Vestegnen, Brøndby, var på besøg i Aarhus hos AGF. Et klassisk opgør, der er garant for fight og drama.

Brøndbys nylige salg af flere profiler såsom Jesper Lindstrøm, Antony Jung og Martin Schwäbe stillede en del spørgsmål til, hvordan klubben var stillet til sæsonen. AGF har også mistet både Kevin Diks og Kamil Grabara til FC København, og derudover sad Patrick Mortensen ude med en skade.

AGF tog taktstokken fra første fløjt og sad på boldbesiddelsen. Efter ti minutters spil drev Jon Thorsteinsson bolden frem alene mod Brøndbys felt. På kanten af feltet tog han et træk ind i banen og smækkede bolden flot over i det lange målhjørne og sendte AGF på føringsskurs.

AGF fortsatte med at spille bedst men med fem minutter til pausefløjt fik Seabstian Hausner ikke clearet bolden ordentligt i eget felt, hvorefter Kevin Mensah helt fri kunne sparke bolden ind bag den nye mand i målet hos aarhusianerne, Jesper Hansen, sendte holdene uafgjort til pause.

Efter pausen kom Brøndby mere med i kampen og begyndte at true AGF en smule mere. Efter godt en times spil trykkede Christian Cappis af fra kanten af feltet og tvang Jesper Hansen ned i en vigtig redning.

Til trods for høj intensitet udeblev de store chancher i anden halvleg og ingen kom rigtig tæt på et vindermål. De to hold må tage til takke med et enkelt point i deres første kamp i sæsonen efter en uskøn men underholdenden kamp.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER