Fodbold nyheder

Schmeichel kommenterer på laserlys under semifinale

Af Asbjørn Steffensen

Kasper Schmeichel kommenterer nu på det laserlys, der ramte ham under onsdagens EM-semifinale mod England.


Den danske landshold måtte onsdag aften se sig slået af England i EM-semifinalens forlængede spilletid - på et tvivlsomt og omdiskuteret straffespark ovenikøbet. Efter kampen var der flere episoder, der stjal overskrifterne. Blandt andet et grønt laserlys, der blev styret fra tilskuerpladserne.

Den danske landsholdsmålmand blev spurgt ind til netop dette på dagens pressemøde, da det danske landshold returnede til Danmark. Den 34-årige målmand oplevede laserlyset og gjorde også dommerne opmærksomme på det.

- Jeg oplevede det ikke ved straffesparket, fordi den var bag mig på min højre side. Men jeg oplevede den i 2. halvleg, og jeg sagde det godt til dommeren. Jeg tror, han var ude og sige det til en af de andre linjedommere, sagde Schmeichel på pressemødet og fortsatte:

Også Englands midtbanespiller, Mason Mount, har efter kampen kommenteret på laserlyset.

- Det er noget, der er så svært at forhindre. Det er selvfølgelig ikke det, du ønsker, der skal ske. Men jeg så det ikke, sagde Mount om laserlyset mod Schmeichel.

England og Italien brager sammen i EM-finalen på Wembley Stadium søndag d. 11. juli klokken 21:00, og kampen kan ses på DR1, DR TV og Viaplay.

Mere om Kasper Schmeichel

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Dortmund - Sporting CPChampions League - Milan - Atlético MadridChampions League - Paris SG - Manchester CChampions League - Porto - LiverpoolChampions League - Real Madrid - SheriffChampions League - Atalanta - Young BoysChampions League - Bayern München - Dynamo KievChampions League - Benfica - BarcelonaChampions League - Juventus - Chelsea