Fodbold nyheder

Medie: Messi ønsker at blive

Af Niels Nedergaard

Den argentinske verdensstjerne Lionel Messi ønsker angiveligt selv at blive i Barcelona. Det skriver goal.com.

Article image
Ritzau-Scanpix

Natten til torsdag ved midnatstid udløb Lionel Messis kontrakt med FC Barcelona. Siden da har der været utallige spekulationer om den argentinske verdensstjernes fremtid.


Som Indkast.dk tidligere torsdag kunne fortælle via det spanske medie Football Espana, så arbejder catalonierne på at forlænge kontrakten med sin altoverskyggende stjerne, selvom aftalen med Messi reelt set er udløbet.

Og hvis det står til Lionel Messi selv, så vil han også være at finde i Barcelona-trøjen, når den nye sæson begynder. Det mener mediet goal.com at vide.

Ifølge goal.com er det eneste, der adskiller de to parter ad økonomien. Tidligere er det blevet kendt, at Barcelona ønsker at overholde UEFA’s financial fairplay-regler, og derfor kan det blive svært for den spanske storklub at tilbyde Messi en ny vanvidskontrakt, hvor argentineren vil få hævet sin løn markant.

Samtidig er Barcelona fortsat i gæld med op mod næsten otte milliarder kroner, og netop dette skulle også være med til at spænde ben for en ny kontrakt til Lionel Messi.

Den 34-årige argentinske verdensstjerne har før været kædet sammen med et skifte til Manchester City, hvor han ville kunne blive genforenet med sin tidligere succestræner, Pep Guardiola. Et skifte, som dog aldrig blev til noget.


Ligeledes har den franske storklub Paris Saint-Germain været inde i billedet som Lionel Messis næste arbejdsgiver, og rygterne har floreret omkring, hvorvidt Messi skulle have gået til fransk undervisning.

Det sidste ord er dermed næppe sagt i transfersagaen om Lionel Messi, der har spillet i Barcelona siden 2005, hvor han fik debut på klubbens førstehold. Inden da optrådte han for en række af klubbens ungdomshold på La Masia.

Mere om Lionel Messi

Mere om Barcelona

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik