Fodbold nyheder

Arsenal har fire nye signings under opsejling

Af Rasmus Padkjær

Klubben fra Nordlondon har sat gang i forberedelserne til den nye sæson og meldes tæt på fire nye spillere.

Article image

Efter en skuffende sæson for The Gunners, hvor man sluttede på en ottendeplads i Premier League og røg ud i semifinalen i Europa League til Villarreal, er klubben og manager, Mikel Arteta, meget opsat på at styrke mandskabet forud for den kommende sæson. Flere medier beretter, at Arsenal meldes tæt på fire nye signings.


Fabrizio Romano erfarer, at Arsenal har afgivet et konkret bud på Anderlechts midtbanespiller Albert-Mboyo Sambi Lokonga. Buddet skulle lyde på omtrent 130 millioner kroner plus bonusser, hvilket ikke er helt nok for den belgiske storklub. Arsenal er dog optimistiske på at lande en handel med Anderlecht.

Selvsamme Fabrizio Roman melder også at Arsenal og Benfica er nået til enighed om en handel for Nuno Tavares, så et skifte må være lige på trapperne. Prisen lyder på omkring 60 millioner kroner plus bonusser, og den troværdige journalist erfarer, at de allerede har forhandlet de personlige vilkår på plads for den portugisiske forsvarsspiller.

The Athletic melder, at forhandlingerne med Brighton omkring forsvarsspilleren Ben White er i fuld gang, og ifølge mediet er der positive fremskridt. Selvsamme medie kan også erfare, at The Gunners er i god dialog med nedrykkerne fra Sheffield United omkring målmand Aaron Ramsdale.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE