Fodbold nyheder

Torreira vil tilbage til Serie A

Af Stefan Lindahl

Lucas Torreira vil væk fra Arsenal, og han ser gerne sig selv tilbage i Serie A ifølge uruguayanerens agent Pablo Bentancur.

Article image
Ritzau-Scanpix

Den uruguayanske midtbanespiller Lucas Torreira vil tilbage til Serie A, og dermed væk fra Arsenal. Det fortæller spillerens agent Pablo Bentancur i et interview med det spanske medie Marca:

- Han vil tilbage til Italien. Jeg har modtaget opkald fra Frankrig, Rusland og Spanien. Lucas vil dog spille i Serie A igen, og vise sit værd i Italien. Arsenal forstår situationen, og vil mødes med os, så vi kan diskutere situationen.

25-årige Torreira skiftede allerede til italiensk fodbold som ungdomsspiller, hvor Pescara hentede ham i uruguayanske Wandereres. Senere blev han solgt til Sampdoria, inden han i sommeren 2018 skiftede til Arsenal for 219 mio. kroner.

I Arsenal har Torreira spillet 89 kampe. Den seneste sæson har midtbanespilleren brugt hos Atletico Madrid på lån, men den spanske klub har angiveligt ikke i sinde at beholde uruguayaneren og dermed gøre opholdet permanent. Tidligere har en skifte til Sydamerika været nævnt, fordi Torreira ser det som en mulighed for at komme tættere på familien.

Mere om Lucas Torreira

Mere om Arsenal

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik