Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Paris Saint-Germain holder øje med Real Madrid-legenden Ramos, mens de også vil lukrere på at hente en EM-aktuel franskmand til klubben.

Article image
Ritzau-Scanpix

Italiens midtbanespiller Manuel Locatelli er blevet rygtet til større klubber efter nogle gode præstationer ved EM. Men Sassuolo-spilleren vil vente med at tage stilling til sin fremtid indtil efter slutrunden. (Goal)

Barcelona vil prioritere at hente en ny central midtbanespiller, efter alt tyder på, at Memphis Depay bliver præsenteret som ny spiller i klubben inden længe. (Marca)

Matteo Guendouzi var i sidste sæson på leje i Hertha Berlin, og nu har han angiveligt forhandlet sine personlige vilkår på plads med Marseille. Derfor ligner han en færdig mand i Arsenal. (Fabrizio Romano)

Den rumænske forsvarsspiller Stefan Radu er blevet enige med Lazio om en kontraktforlængelse, efter han tidligere er blevet sat i forbindelse med et skifte til Inter. Radu har spillet i Lazio siden 2008. (Goal)

PSG er klar til at lave nye forsøg i deres jagt på at hente Paul Pogba fra Manchester United. (Le Parisien)

Paris Saint-Germain følger med i Sergio Ramos-situationen, og vil overveje at give ham et kontrakttilbud. Det samme vil Manchester United og Sevilla. (90min.com)

Lazio har kontaktet Patrick van Aanholts repræsentanter i forhold til et skifte til Serie A. Galatasaray og Fenerbache har også allerede givet kontrakttilbud, men hollænderen vil have tid til at beslutte sig. Aanholts kontrakt med Crystal Palace udløber 1. juli. (Sky Sports)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik