Fodbold nyheder

Simon Kjær med smuk Eriksen-besked

Af Troels Drasbech

Vores allesammens landsholdskaptajn har for første gang ytret sig.

Article image
Ritzau-Scanpix

Danske Simon kjær har vundet alle danskeres hjerte efter sin fantastiske ageren under og efter den traumatiserende hændelse, der foregik med Christian Eriksen i Danmarks første EM-kamp mod Finland.

Kjær og Eriksen har et utrolig tæt forhold, og de bor yderligere tæt på hinanden i Milano - derfor har forløbet også taget hårdt på Simon Kjær, der nu har udtalt sig for første gang om hændelsen:

- Det har været meget specielle dage, hvor fodbold ikke har været det vigtigste.

- Et chok der vil sidde i mig - og i os allesammen - for altid! Det eneste der er vigtigt og betyder noget er, at Christian er okay!! Jeg er stolt af, hvordan vi agerede som hold, og hvordan vi har stået sammen i denne svære periode. Jeg er rørt over og dybt taknemmelig for støtten.

- Vi går på banen mod Belgien med Christian i vores hjerter og tanker. Det giver os en ro, som tillader os at fokusere på fodbold. Vi spiller for Christian, og vi spiller som altid for Danmark.

- Det er den største motivation, vi kan få. Som Altid: Vi gør vores bedste! #ForDanmark, skrev Simon Kjær på sin officielle Twitter-profil.


Mere om Simon Kjær

Mere om Milan

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik