Fodbold nyheder

Lørdagens internationale rygter

Af Jonathan Kjær Troelsen

Sergio Ramos kan sikre sig en kontrakt, der løber, indtil han fylder 40 år.

Dean Mouhtaropoulos/Reuters/Ritzau Scanpix
Dean Mouhtaropoulos/Reuters/Ritzau ScanpixRitzau-Scanpix

Sevilla har tilbudt Sergio Ramos en femårig kontrakt. Ramos’ kontrakt udløber med Real Madrid denne sommer, og derfor er den 35-årige forsvarsspillers fremtid stadig uvis. (esRadio)

32-årige Robert Lewandowski er åben overfor at forlade Bayern München og tage hul på nye udfordringer. (AS)

Paris Saint-Germain har forhandlet de personlige detaljer på plads med Tottenhams højreback Serge Aurier. Et skifte er lige om hjørnet. (Football Insider)

Den italienske EM-målmand Gianluigi Donnarumma er tæt på at færdiggøre et skifte til Paris Saint-Germain. Den 22-årige målmands kontrakt udløber med AC Milan denne sommer, og derfor vil han skifte på en fri transfer. (Calciomercato)

Den unge engelske midtbanespiller i Dortmund vil automatisk få forlænget sin kontrakt med to yderligere år, når han fylder 18 år senere på måneden. Dermed vil kontrakten være indtil 2025. (Bild)

Den tyrkiske storklub Besiktas vil hente Sevilla-angriberen Luuk de Jong. Den 30-årige angriber er i øjeblikket en del af Hollands EM-trup. (AS)

Barcelona var tidligere på året i kontakt med Tysklands landstræner, Joachim Löw, omkring trænersædet i Barcelona. Men det var før, at det blev bekræftet, at Ronald Koeman ville fortsætte som træner i klubben. (Bild)

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik