Fodbold nyheder

Medie:
Celtic snart klar med ny træner

Af Konrad Cornelius Rasmussen

Efter Neil Lennon i februar tog sit gode tøj og gik, har Glasgow-klubben været på jagt efter en træner, der skulle overtage det ledige sæde permanent.

Article image
Ritzau-Scanpix

I 2020/2021-sæsonen var der ikke meget at råbe ”hurra” for i den grønne og hvide del af Glasgow. Celtic endte 25-point bag bysbørnene fra Glasgow Rangers. Den dårlige sæson fik Neil Lennon til at rive sin kontrakt itu midt i februar, og siden har man i Celtic ledt efter den træner, der skal overtage den stolte traditionsklub.

Meget tyder nu på, at den nye træner kommer fra en trænergerning, der fandt sted et lidt mere eksotisk sted på kloden. Ifølge Sky Sports, så skulle Celtic være blevet enige med Yokohama F. Marinos nuværende træner Ange Postecoglou. Ifølge den tidligere Aston Villa, Manchester United og Chelsea-målmand, australieren Mark Bosnich, så er den forventlige ansættelse et stort sats for Celtic.

- Jeg forstår den anspændte stemning hos de mange Celtic-fans. At vinde titlen i Australien og Japan er ikke det samme som at vinde titlen i Skotland. Celtic er en enorm klub på verdensplan. Celtic løber en stor risiko ved at ansætte Ange Postecoglu, siger Mark Bosnich til Sky Sports.

Det vil dog ikke være helt uden problemer, hvis Celtic henter den succesfulde træner. Ange Postecoglou er nemlig ikke indehaver af en Uefa Pro Licens, der ellers er påkrævet, hvis man skal træne et hold i den bedste skotske række. Celtic håber dog på, at Postecoglous 25 år i trænergerningen vil være nok til at overbevise fodboldforbundet om, at Postecoglou kan få lov til at træne klubben alligevel.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik