Det læser brugerne på INDKAST lige nu

Simon Lindgren

Fredagens engelske rygter

Crystal Palace-stjerne vil søge nye udfordringer og Liverpool jagter dygtig kantspiller. Her er dagens engelske rygter.
Den 28-årige Crystal Palace-spiller Wilfried Zaha har fortalt klubben, at han gerne vil væk og helst før træningsopstarten. (Times)

Arsenal og Aston Villa har budt på Norwich-kanten Emiliano Buendia, der angiveligt har en værdi i omegnen af 340 millioner kroner. (sun)

Liverpool fører kapløbet om Raphinas underskrift, men Manchester United og Manchester City er angiveligt også interesseret i kantspilleren. (Express)

Arsenal er klar til at sælge den franske midtbanespiller Matteo Guendouzi for cirka 85 millioner kroner. (Calciomercato)

Tottenham forhandler lige nu med sydkoreanske Son Heung-min omkring en ny kontrakt. Klubben er overbevist om, at det falder på plads, når den nye manager er en realitet. (Fabrizio Romano)

Det forventes, at Douglas Luiz bliver i Aston Villa, da Manchester City sandsynligvis ikke vil benytte sig af hans tilbagekøbsklausul. (Express)

Tottenham er meget tæt på at kunne ansætte Antonio Conte som ny manager. Fabio Paratici er angiveligt også tæt på at blive sportsdirektør i London-klubben, efter han forlod Juventus i sidste måned. (Talksport)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER