Rasmus Padkjær

Tirsdagens internationale rygter

Indkast.dk giver dig her et overblik over dagens internationale rygter.
PSG-manager, Mauricio Pochettino, vil tilbage til sin tidligere klub Tottenham, men PSG har udløst en forlængelse i hans aftale i et forsøg på at holde på ham. (Mail)

Pep Guardiola og Manchester City overvejer at tilbyde Real Madrids 35-årige spanske forsvarsgeneral, Sergio Ramos, en to-årig kontrakt, når hans kontrakt med Real Madrid udløber denne sommer. (ESPN)

Manchester City er også favoritter til at hente den 29-årige spanske midtbanespiller Sergi Roberto fra FC Barcelona. (Sport)

Everton-manager, Carlo Ancelotti, er en kandidat til Real Madrid-jobbet, som han tidligere har ledet. (Marca)

AC Milan har indgået en aftale med Chelsea om hente den 23-årige engelske forsvarsspiller Fikayo Tomori på permanent basis efter et vellykket lejeophold i sidste sæson. (Sport Witness)

FC Barcelona har foreslået, at den brasilianske midtbanespiller Philippe Coutinho vender tilbage til Liverpool for at dække de resterende afgifter, de skylder Merseyside-klubben efter 2018-transferen. (AS)

Chelsea og Manchester United er begge villige til at møde Real Madrids prisskilt på cirka 600 millioner kroner for den 28-årige franske forsvarsspiller Raphaël Varane. (Defensa Central)

Real Madrids 30-årige belgiske kantspiller, Eden Hazard, har udelukket en tilbagevenden til Premier League denne sommer. (Mail)

Bayern Mücnhens 32-årige polske stjerneangriber, Robert Lewandowski, har nægtet, at udelukke et skifte på baggrund af interesse fra Chelsea, FC Barcelona og Real Madrid. (Metro)

AC Milan vil hente Chelseas 34-årige franske angriber, Olivier Giroud, når hans kontrakt udløber i slutningen af juni. (Goal)

Arsenals 22-årige franske midtbanespiller, Mattéo Guendouzi er åben for at slutte sig til Ligue 1-holdet Marseille, hvis de to klubber kan blive enige om en aftale. (Mirror)

Wolves’ 22-årige portugisiske venstreback, Rúben Vinagre, er interessant for Sporting Lissabon. (Record)

Sporting kunne også tiltrække Manchester Citys 23-årige venezuelanske midtbanespiller, Yangel Herrera, der tilbragte sidste sæson på lån hos La Liga-klubben Granada. (A Bola)

Lazio har gjort den tidligere Chelsea-manager Maurizio Sarri til deres førsteprioritet, idet han er udset til at erstatte Simone Inzaghi, der skal til Inter. (Corriere Dello Sport)

Agenten til Inter-spillerne Achraf Hakimi og Lautaro Martinez har sagt, at alle spillere har en pris, i kølvandet på, at de italienske mestre skal skære deres budget. (Mail)

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER