Fodbold nyheder

Ny top-træner kædet sammen med Lazio

Af Stefan Lindahl

Cristophe Galtier er det seneste blandt navnene på Lazios træner-ønskeliste.

Article image
Ritzau-Scanpix

Efter Simone Inzaghi stoppede som Lazio-træner, har rygterne om, hvem der skal overtage det tomme træner-sæde i den italienske hovedstadsklub kædet mange navne sammen med klubben. Den tidligere LOSC Lille-træner Cristophe Galtier er nu også et navn på den liste. Det meddeler Football Italia.

Galtier, som lige har vundet det franske mesterskab med LOSC Lille, tilslutter sig en liste med navne som Maurizio Sarri, Andres VIllas-Boas og Sinisa Mihajlovic. Galtier er dog ikke favorit til jobbet i Lazio. Det er fortsat den tidligere Napoli- og Juventus-træner, Sarri.

Galtier var meget tæt på at blive træner i Ligue 1-klubben OGC Nice, men Lille vil efter sigende ikke lade franskmanden gå gratis, fordi der stadig er et år tilbage af hans kontrakt med den nordfranske klub. Det afholdte Nice fra at fortsætte forhandlingerne.

Lazio er ifølge mediet ikke den eneste klub, som overvejer Galtier. Angiveligt skulle både den spanske storklub Real Madrid og Premier League-klubben Tottenham have kig på den franske træner.

Mere om Lazio

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik