Asbjørn Steffensen

Træner-puslespil: Ledige trænerposter i Europa - og spidskandidaterne til at overtage

Flere af Europas store klubber står og mangler trænere til næste sæson. Indkast.dk giver dig et overblik hvem, og hvilke trænere, der er favoritter til at tage over.
Real Madrid
Seneste træner:
Zinedine Zidanes anden tur som Real Madrid-træner var knap så succesrig som hans første, hvor klubben vandt Champions League tre gange i træk, og det spanske mesterskab en enkelt gang. Til sommer stopper han som træner i klubben for anden gang
Spidskandidat:
Mauricio Pochettino har angiveligt meddelt PSG, at han ønsker sin kontrakt med klubben annulleret, så han kan forfølge drømmen om at komme til Real Madrid, som i øjeblikket bliver kædet stærkt sammen med den argentinske træner.

Inter
Seneste træner:
Antonio Conte vandt i sin anden sæson med Inter overbevisende det italienske mesterskab, efter ni års Juventus-dominans i Italien. Til trods for klubbens første mesterskab i 11 år valgte parterne dog at skilles, selvom Conte havde et år tilbage af sin kontrakt.
Spidskandidat:
Simone Inzaghi har taget Lazio til et nyt niveau, siden han tog over i klubben tilbage i 2016. Klubben er tilbage i Champions League og kæmper med i toppen af Serie A. BBC har den 45 årige træner som favorit til at tage over for Conte.

Tottenham
Seneste træner:
Jose Mourinho blev fyret i sidste måned efter en sløj sæson, der endte med en skuffende 7. plads i Premier League og et tidligt Europa League-exit til Dinamo Zagreb. Han nåede kun at være i klubben i halvandet år, før klubben måtte betale den dyre pris, det var at fyre ham. Ryan Mason tog over i sæsonens sidste kampe.
Spidskandidat:
Antonio Conte, der netop har forladt Inter, bliver nævnt som en af favoritterne til tage over i Tottenham og tage dem til næste niveau, hvor der skal kæmpes med om titler. Klubben er fascineret af italienerens spillestil, som de gerne vil have overdraget til klubben.

Juventus
Seneste træner:
Andrea Pirlo skuffede noget så gevaldigt i hans første sæson som Juventus-træner. Klubben røg ud allerede i ottendedelsfinalen i Champions League til Porto og var millimeter fra ikke at kvalificere sig til turneringen i Serie A, hvor de kun blev firer. Juventus-ledelsen tog konsekvensen af dette, og fyrede Pirlo i sidste uge.
Spidskandidat(er):
Massimiliano Allegri var træner i Juventus fra 2014 til 2019, hvor det blev til fem italienske mesterskaber i træk og to Champions League-finaler. Siden da har han været uden klub, men mange medier sender ham til Juventus for at tage over for fyrede Pirlo - hans tidligere spiller i øvrigt.

Zinedina Zidane nævnes også som en kandidat til trænerposten i Juventus. Den snart forhenværende Real Madrid-træner spillede i den italienske klub fra 1996 til 2001. Tidligere på sæsonen storroste han Juventus og udelukkede ikke et comeback til klubben.

MEST LÆSTE - SPORTSNYHEDER

SENESTE SPORTSNYHEDER