Fodbold nyheder

Dansk EM-bobler skyder vildt rygte ned

Af Magnus Kisbye

Den tidligere Superliga-spiller maner rygte om landsholdsskift til jorden.

Article image
Ritzau-Scanpix

Alexander Bah var ikke at finde på listen over de 26 spillere, der skal repræsentere de danske farver under EM-slutrunden til sommer. Det ledte til, at der efterfølgende begyndte at florere rygter om, at Slavia Prag-spilleren havde intentioner om at skifte til det gambiske landshold. Det er en mulighed, da Bahs far er fra Gambia. Men det potentielle landsholdsskifte når ikke længere end rygtestadiet, hvis man spørger hovedpersonen selv.


- Jeg ved ikke, hvor det er kommet fra. Jeg så noget på Instagram, og alle de afrikanske spillere her i klubben kom ind og spurgte mig, om det var rigtigt, men det er det ikke. Inden EM-udtagelsen sagde jeg, at jeg var dansker lige meget hvad, og sådan har jeg det stadig. Jeg har ingen intentioner om at skifte landshold, siger Alexander Bah til B.T. Sport.

Højrebacken erkender dog, at han er blevet kontaktet af den gambiske landstræner. 23-årige Bah fik debut for det danske landshold i efteråret, da han blev skiftet ind i en venskabskamp mod Sverige. Han var ikke med i truppen ved den seneste landsholdssamling i slutningen af marts, og er som sagt ligeledes ikke at finde i den netop offentliggjorte EM-trup. Dog kan han være én af de spillere, der skal holde sig klar, hvis de udtagede højrebacks, Daniel Wass, Joakim Mæhle og Jens Stryger Larsen, skulle blive skadet.Mere om Alexander Bah

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik