ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Cavani tager et år mere i Manchester United

Af Christian Bang Jensen

Uruguayanske Edinson Cavani har forlænger sin kontrakt med Manchester United, så den udløber efter næste sæson. Det oplyser klubben på Twitter mandag aften.

Article image

Manchester United skal ikke længere lede efter en ny angriber til den kommende sæson. På klubbens officielle Twitterprofil kunne man mandag aften læse, at Manchester United og uruguayanske Edinson Cavani er blevet enige om at forlænge aftalen, så den nu udløber i sommeren 2022.34-årige Edinson Cavani kom til Manchester United i oktober efter angriberens kontrakt med Paris Saint-Germain udløb i sommer. Her har ”El Matador” bidraget positivt med 15 scoringer i 35 kampe, senest i Europa League semifinalerne mod Roma, hvor Edinson Cavani var på pletten i alt fire gange i de to opgør.

- Edinson er en af de sidste til at forlade træningsbanerne og han sætter et godt eksempel for de yngre spillere med sin professionelle attitude, som har hver eneste dag, fortalte Ole Gunnar Solskjær forleden til Manchester Uniteds egne kanaler.

I flere medier, blandt andet Sky Sport, har det været spekuleret, om den 34-årige angriber ville vende tilbage til Sydamerika, hvor Boca Juniors angiveligt har stået klar med åbne arme. De arme må nu vente lidt på en hed omfavnelse med Edinson Cavani, der kom til Europa i 2007, da han blev købt af Palermo.

Manchester United har været sat i forbindelse med både Harry Kane og Erling Haaland, men denne kontraktforlængelse gør det usandsynligt, at De Røde Djævle vil forsøge at hente en af de helt dyre drenge. Forlængelsen med Edinson Cavani kan netop ses i et større økonomisk perspektiv, hvor Coronakrisen har betydet, at de magtfulde europæiske klubber ikke i øjeblikket har uanede mængder at putte i transferbudgettet.

Mere om Edinson Cavani

Mere om Manchester U

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik