ALT om EM 2021

Fodbold nyheder

Thiago om Liverpool:
Døren er lukket, men vinduet er åbent

Af Philip Sinkbæk Jensen

Liverpool skal gøre rent bord og vinde sine sidste fire kampe, men er også afhængig af andre resultater, hvis Liverpool skal spille Champions League fra næste sæson.

Article image
Ritzau-Scanpix

Thiago Alcantara scorede et sjældent mål for Liverpool mod Southampton i går, da Liverpool spillede sig tættere på top-fire i Premier League med en 2-0-sejr. Dog mener midtbanegeneralen, at Liverpool skal opleve mindre mirakler, hvis holdet skal spille sig til Champions League i næste sæson:

- Vi er helt sikkert ikke glade for situationen lige nu, men for humøret og selvtillidens skyld mod de næste kampe, så er vi glade for sejren, siger Thiago til Sky Sports, der vil gøre alt på banen for at kreere det lille mirakel, som Liverpool skal bruge, hvis holdet skal opnå en plads i top-fire i Premier League:

- Vi forsøger at forholde os så objektive, som muligt. Der er en meget lille sandsynlighed, men jeg synes, at vi tidligere på sæsonen har haft mulighederne. Døren er nogle gange lukket for os, men vinduet er stadigvæk åbent, så vi vil gøre alt for at komme igennem vinduet, udtaler Thiago, der forholder sig til, at Liverpool skal vinde sine næste fire kampe mod Manchester United, West Bromwich. Burnley og Crystal Palace, hvis ’the Reds’ skal gøre sig nogle forhåbninger om at indfri sin målsætning om Champions League-fodbold i næste sæson.

Efter kampen i går er Liverpool på en sjetteplads og seks point fra top-fire og Leicester, der har spillet én kamp mere end Liverpool. Leicester tabte 2-4 til Newcastle, så miraklet for Thiago og Liverpool er ikke usandsynligt.

Mere om Thiago Alcântara

Mere om Liverpool

EM 2021

Gruppe-spil
EM Topscorer
Flag C. Ronaldo 2
Flag P. Schick 2
Flag R. Lukaku 2
Flag M. Locatelli 2
Flag C. Immobile 2
Flag M. Gregoritsch 1
Flag B. Embolo 1
Flag D. Dumfries 1
Flag M. Arnautović 1
Flag A. Yarmolenko 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag G. Wijnaldum 1
Flest assists
Flag R. Silva 2
Flag G. Bale 2
Flag C. Immobile 1
Flag M. Hamšík 1
Flag A. Dzyuba 1
Flag V. Coufal 1
Flag D. Berardi 1
Flag N. Barella 1
Flag N. Aké 1
Flag R. Yaremchuk 1
Flag J. Uronen 1
Flag R. Tolói 1

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik