Fodbold nyheder

Marcelo når Real Madrids fly lige i tide efter valgdag

Af Jonas Hermansen

Marcelo blev i sidste uge tilfældigt valgt til at stå ved et valgsted under regionsvalget i Madrid, og der var derfor tvivl om, hvorvidt han ville være disponibel til onsdagens Champions League-kamp mod Chelsea.

Article image
Ritzau-Scanpix

Real Madrids brasilianske forsvarsspiller, Marcelo, som også har spansk pas, blev i sidste uge tilfældigt udvalgt til lovpligtigt at stå ved et valgsted under regionsvalget i Madrid, som tog sted tidligere i dag.

Real Madrid spiller i morgen mod London-klubben, Chelsea, og derfor var der tvivl om, hvorvidt brasilianeren kunne nå flyet til England. Madrid-klubben gjorde sit for at overtale valgstyret om, at backen burde få en undtagelse, så han kunne rejse med resten af holdet til England. Dette fejlede Madrids juridiske afdeling dog med, og Marcelo var nødt til at følge loven.

Det er dog i dag blevet bekræftet, at Marcelo efter at have været pligtopfyldende og mødt præcis kl. 8 i dag, så fik han lov til at gå kl. 9.01 ifølge Marca - blot 90 minutter inden hans fly skulle lette.Ifølge spanske La Sexta tilbød den anden suppleant i rækken, en ældre dame, at være standby og blive i stedet for Marcelo, så venstrebacken kunne tage afsted.

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik