Fodbold nyheder

Heung-Min Son: Ville ønske Christian Eriksen var sydkoreaner

Af Magnus Kisbye

Heung-Min Son savner at spille sammen med Christian Eriksen.

Article image
Ritzau-Scanpix

Heung-Min Son savner Christian Eriksen. Det er efterhånden snart halvandet år siden, de to stjernespilleres veje skilte, da den danske playmaker skiftede Tottenham ud med italienske Inter. Sydkoreaneren tilsyneladende gerne spille sammen med den 29-årige fynbo igen, men finder trøst i, at han har fået en ny dansk holdkammerat i Nordlondon-klubben – nemlig Pierre-Emile Højbjerg.


- De er begge fantastiske spillere. Jeg savner Christian meget, for han er en fantastisk spiller. Jeg kunne se ham spille hele dagen lang. Danskere bør være meget stolte af ham. Jeg er jaloux, for jeg ville ønske, han var sydkoreaner, så jeg kunne spille sammen med ham på landsholdet, siger Son til TV3 Sport.

- Pierre har været fantastisk i denne sæson. Han er en fighter, og vi har brug for den slags spillere. Jeg føler, jeg har min ryg dækket. Jeg er angriber, men hvis jeg mister bolden, så ved jeg, at jeg har opbakning bagfra. Pierre er en meget vigtig spiller for os. Det var virkelig godt at have Christian Eriksen, men Pierre er også en fantastisk holdspiller. Han er en leder, slutter Son.

Christian Eriksen vandt søndag det italienske mesterskab i sin første fulde sæson med Inter. Anderledes skidt går det for Tottenham, der i skrivende stund ligger uden for den Champions League-givende top 4 i Premier League. Gårsdagens 4-0-sejr over Sheffield United sendte dog ’Lilywhites’ op på 5.-pladsen – fem point efter Chelsea på 4.-pladsen.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

Champions League - Liverpool - Real Madrid
ANNONCE