Chelsea - Fulham

England: Premier League
Chelsea K. Havertz (10), K. Havertz (49)
Stamford BridgeFuld tid2-0
Fulham
LineupReferatVideoKampe

Tuchel om dobbelt målscorer: Han kan stadig blive bedre

Af Victor Nyrup

Thomas Tuchel er vældig godt tilfreds med Kai Havertz, efter tyskeren scorede begge Chelseas mål i sejren over Fulham.

Article image

Da Chelsea i midtugen gik på banen mod Real Madrid i Champions League var det uden rekordindkøbet Kai Havertz i startopstillingen, selvom tyskeren har haft en opadgående formkurve de sidste par måneder. Chelseas manager Thomas Tuchel valgte til Champions League-kampen Timo Werner over Havertz, men i “The Blues´” efterfølgende opgør mod Fulham fandt Tuchel plads til begge de tyske sommerindkøb i startopstillingen.


Den beslutning kom Chelsea-manageren ikke til at fortryde, og efter de 90 minutter stod Chelsea med tre point, og Havertz havde scoret begge Chelseas mål i 2-0-sejren. Efter kampen fik den blot 21-årige tysker massevis af ros, og også offensivspillerens landsmand og træner Thomas Tuchel var begejstret for matchvinderens indsats.

- Han (Havertz, red.) kan stadig blive bedre, men jeg er virkelig glad lige nu. Han var afgørende, og han fungerede god med Timo Werner, Mason Mount og Hakim Ziyech, som var vores fire offensive. Han var meget involveret i de farlige situationer, og det er en vigtig individuel præstation, siger Tuchel ifølge BT Sport.

Det er første gang, at Havertz bliver dobbelt målscore i Premier League, og kun anden gang i tyskerens Chelsea-karriere, at den dyrt indkøbte offensivspiller kom på tavlen mere end en enkelt gang. Det var dog ikke kun Havertz´ præstation, der imponerede Thomas Tuchel, men også den tidligere Bayer Leverkusen-spillers mindset, efter at han kun fik en lille halv time i den første af to Champions League-semifinaler mod Real Madrid.

- Spillerne som ikke var med fra start mod Madrid, ligesom Kai (Havertz, red.), havde ikke en attitude der sagde ”nå så nu mangler de mig, selvom jeg ville have mere tid i Madrid”. Han greb sin chance i dag, og det er det, vi skal se hver gang. I situationer som i dag har vi brug for spillere, som er motiverede, og hvis man får chancen skal man gribe den.

Chelsea
(3-4-2-1)
16E. Mendy
4A. Christensen
6T. Silva (C)
15K. Zouma
24R. James
23B. Gilmour
19M. Mount ↪76
21B. Chilwell ↪81
22H. Ziyech ↪66
11T. Werner
29K. Havertz
Bænk
1Kepa
9T. Abraham ↩76
20C. Hudson-Odoi
3M. Alonso ↩81
28Azpilicueta
5Jorginho
7N. Kanté ↩66
10C. Pulisic
55F. Anjorin
Fulham
(4-2-3-1)
1A. Areola
34O. Aina
5J. Andersen (C)
16T. Adarabioyo
33A. Robinson
29A. Zambo Anguissa
18M. Lemina ↪78
17I. Cavaleiro ↪78
14B. Reid
19A. Lookman
27J. Maja ↪81
Bænk
12M. Rodák
9A. Mitrović ↩81
2K. Tete
3M. Hector
4D. Odoi
13T. Ream
23J. Bryan
25J. Onomah ↩78
48F. Carvalho ↩78

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik

ANNONCE