Fodbold nyheder

AGF-stjerne drømmer om udlandet - ikke om forlængelse

Af Troels Drasbech

Angriberen kan muligvis være fortid inden kontrakten udløber om to år.

Article image
Ritzau-Scanpix

Patrick Mortensen har haft strålende succes i Superligaen, siden den danske angriber skiftede tilværelsen i norske Sarpsborg ud med AGF tilbage i 2019. Med 46 mål og fem assists i 84 kampe for den aarhusianske klub har danskeren fået fornyede ambitioner om et muligt skifte til udlandet:

- AGF har også lidt den tilgang, at du ikke skal være tilfreds med at være i AGF, og det er jeg som sådan heller ikke. Selvom jeg er kommet op i alderen, så har jeg stadig en idé om, at jeg gerne vil ud igen og prøve mig af.

- Det er en kæmpe motivation at stå op hver dag og være den bedste udgave af mig selv. Så den har jeg stadig liggende i maven, så nu må vi se hvordan og hvorledes.

- Jeg tænker ærligt ikke så meget over det - jeg holder fokus på min egen proces, og prøver at gøre det så godt jeg kan hver dag, udtalte Patrick Mortensen i programmet 'Offside' produceret af TV3 Sport.

I indeværende sæson deler Patrick Mortensen pt. topscorer-titlen med Mikael Uhre fra Brøndby IF - begge angribere har nettet 14 gange indtil videre.

Mere om Patrick Mortensen

Mere om AGF

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik