Fodbold nyheder

Marca:
Her er Barcas transferplaner til sommer

Af Silas Steiner

FC Barcelona kommer med alt sandsynlighed til at have gang i svingdøren i sommerens transfervindue.

Article image
Ritzau-Scanpix

For nyligt blev Joan Laporta udnævnt som ny præsident i FC Barcelona, og ifølge Marca kan det catalanske storhold forvente stor udskiftning i spillertruppen. Da økonomien i klubben er blødende, er det derfor vigtigt, at man får skilt sig af med nogle af de løn-tunge spillere i første omgang. Her beretter Marca, at spillere som Philippe Coutinho, Miralem Pjanic og Samuel Umtiti er færdige i FC Barcelona, og at afgange af netop disse spillere vil skabe luft i lønbudgettet.

Ifølge Marca skulle dette bane vejen for tilgange såsom Erling Haaland, Lautaro Martinez, Sergio Aguero og måske endda Neymar. Avisen meddeler, at Neymar skulle være åben for en retur til sin gamle klub, da brasilianeren endnu ikke har forlænget med Paris Saint-Germain. Neymar er dog i forhandlinger med PSG, men interessant nok er kantspilleren dog villig til at gå ned i løn for at vende tilbage til Barcelona, men kræver dog lønforhøjelse, hvis fremtiden fortsat er i Paris.

Den store elefant i rummet er dog fortsat Lionel Messi. Den mangeårige stjernespillers situation er fortsat uvis, da Laporta endnu ikke har givet Messi et nyt kontrakttilbud. Dog kunne de spanke medier dog rapporterer om Messis far, som netop er ankommet til Barcelona. Muligvis kunne dette være et optræk til en mulig forlængelse, men dette har Laporta dog være ude og afvist på nuværende tidspunkt.

Relaterede artikler

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik