Fodbold nyheder

Lyden af La Liga:
Europæisk superliga, Barça-basker og storsejr til Atlético

Af Jonas Knudsen

Der er masser at snakke om i Lyden af La Liga-studiet efter en lørdag med Copa del Rey-finale og en søndag med otte La Liga-kampe samt en kæmpe nyhed fra fodboldens mest magtfulde klubber.

Article image

Runde 33 af La Liga blev af uransagelige årsager afviklet før runde 31 og 32. Jonas Knudsen og Paulo Chichon gennemgår kampene, men bringer først en stor noticia; den europæiske superliga er ser ud til at blive en realitet, og værterne diskuterer den kendsgerning.

Vi kommer selvfølgelig også omkring FC Barcelonas Copa del Rey-sejr i finalen over Athletic Club, inden vi rykker videre til rundesnakken, hvor alle kampe blev afviklet søndag.

I rundegennemgangen er der ros til Sevilla, Osasuna, Battaglia og Courtois. Derimellem snakkes også om dødboldskombinationer, rotationer, nedrykningsdrama og mere, inden vi gennemgår mesterskabsfavoritternes resterende kampprogram, og kåringerne uddeles.

Lyt med her – og husk at følge Lyden af La Liga på Twitter og Facebook samt give os en anmeldelse i din foretrukne podcast-tjeneste.

Lyden af La Liga · Runden (15): Europæisk superliga, Barça-basker og storsejr til Atlético

Mere om kampen

Mere om holdene

Optakt

Fodbold nyheder

Magasin-artikler

Profiler

Ledere

Statistik